Naszym celem jest integracja środowiska artystycznego (w tym rzemiosła regionalnego), naukowego, samorządowego i gospodarczego w zakresie rozpoznania, planowania i strategicznego zarządzania regionalnym dziedzictwem kulturowym i przyrodniczym. Działania obejmują interdyscyplinarne badania naukowe, prace innowacyjne i rozwojowe oraz upowszechnianie i transfer wiedzy. Szukamy dobrej formuły i przyjaznej przestrzeni do działania.
środa, 23 listopada 2016
Restauracja z Zielonym Piecem po raz drugi wyróżniona przez Gault&Millau Polska
Już po raz drugi dostaliśmy zaproszenie od Gault&Millau na Galę najlepszych Szefów Kuchni w Polsce! To ogromny komplement zarówno dla mnie, jak i dla całego zespołu Zielonego Pieca. Serdecznie dziękujemy niezależnym Inspektorom Gault&Millau Polska! Ogromne podziękowania składam przede wszystkim Wam, naszym Gościom! To dzięki Wam i Waszym opiniom wiemy, że idziemy dobrą drogą, nawet gdy czasami się potkniemy.
Dziękuję bardzo moim wspaniałym Dziewczynom, które tworzą, wraz ze mną, Restaurację z Zielonym Piecem. Jesteście nieocenione! ❤️ Dziękuję również wszystkim tym, którzy nas wspierali i wspierają w naszych działaniach. Za dobre słowo i pomoc - dzięki! Do zobaczenia w Zielonym Piecu!
Alina Janeczek
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz